Personlige oplysninger & cookies

Når du handler i webshoppen, anvender vi cookies. Læs mere om hvilke under 'Cookies' i menuen.

Ved at benytte dette website accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.
 

Ingen personlige oplysninger der registreres på babydanoutlet.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos babydanoutlet.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere vores privatlivspolitik, bedes du undlade at benytte dette website.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller arbejdsadresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.

Vores indsamling og behandling af personoplysninger

Du kan som regel tilgå websitet uden at fortælle os, hvem du er, eller give personlige oplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne betjene dig og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.

Vi indsamler og behandler følgende oplysninger om dig:

  • personoplysninger du opgiver i forbindelse med oprettelse af brugerkonto;
  • personoplysninger du opgiver når du foretager betaling af køb;
  • personoplysninger du opgiver i forbindelse med en klage eller feedback;
  • personoplysninger du opgiver via hjemmesiden eller på anden måde.

Vi indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, som du efterspørger (f.eks. navn, e-mail eller telefonnummer). Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om besøgende.

Videregivelse af oplysninger

Personoplysninger afgivet på dette website videregives kun til:

  • virksomhedens interne afdelinger;
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der benytter dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt;
  • misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis en kunde udøver misbrug eller svindel over for os.

For at kunne videreudvikle og forbedre vores website fører vi statistik over, hvordan de besøgende anvender sitet. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores besøgende anvender mest.

Vi anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics.

Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics - http://www.google.com/privacy.html

Opbevaring af personoplysninger

De indsamlede personoplysninger opbevares på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en 3. part (databehandler), som behandler personoplysninger på vores vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

Adgang til oplysninger

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig ved at kontakte os på den angivne e-mail eller telefon.

 

 

Cookies


Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos babydanoutlet.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. 

Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos babydanoutlet.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra babydanoutlet.dk. Denne service kan til enhver tid til- og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Logstatistik bruges på babydanoutlet.dk og betyder, at et statistiksystem samler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af sitet dette forlades mm. Logstatistikken anvendes med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

 

 

 

 

 

 

 

Brug af Cookies

 

 

 

Ud over de personoplysninger, som du selv opgiver i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender vi cookies.

Hvad er en cookie?

En cookie er en datafil, som vi lagrer på din harddisk. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies identificerer ikke dig som bruger, men dit brug af sitet, dvs. cookies genkender din navigering på sitet, husker om du er logget på, hvad du har lagt i indkøbskurven osv. Cookies er nødvendige for at få et websitet til at fungere og de hjælper os med at optimere og tilpasse hjemmesiden til dine behov og interesser. Så en cookie er  betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan det gøres via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Websitet bruger følgende cookies:

Påkrævede cookies

De påkrævede cookies er nødvendige for at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference cookies

Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Google Analytics cookies

Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan altid fravælge cookies fra Google Analytics med følgende værktøj:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing cookies

Marketing cookies bruges til at følge dine søge og læsevaner, med det formål at vise dig målrettet marketing indhold i f.eks. annoncebanner. Disse cookies indsamler data, der kan indeholde personlig identificerbare oplysninger. Enhver oplysning, der lagres med brug af disse cookies, kan blive delt med 3. part.

Sådan sletter du dine cookies

Hvis du ikke ønsker, at vi sætter cookies på din computer, kan du slå brugen af cookies fra i din browser. Se her hvordan:http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Block-or-allow-cookies